Schiorii care au atacat în weekend nou inaugurata pârtie din Bistriţa au avut o surpriză neplăcută. Ei au fost nevoiţi să urce pe pârtie ca şi până acum, adică pe jos, deoarece administratorul a oprit telescaunul. Decizia a fost impusă de faptul că stratul de zăpadă s-a subţiat vizibil, dar administratorul promite că va relua funcţionarea telesaunului de îndată ce vremea va permite acest lucru.

Primăria Bistrița a infirmat zvonurile cârcotaşilor, care spun că de fapt a apărut o problemă tehnică la instalaţia de telescaun, care nu ar fi fost suficient de bine testată înainte de lansare. Pârtia Cocoş abia ce a fost inaugurată, la începutul weekendului care tocmai a trecut, de autorităţile locale care s-au declarat foarte încântate de cum a ieşit proiectul.

Viceprimarul Niculae spunea chiar că dacă se va putea schia pe ea două luni pe an el se declară mulţumit. Bineînțeles, au apărut și ironiile la adresa Primăriei, despre care utilizatorii de Facebook spun că a inventat pârtia de schi de unică folosință.

 

Foto: Timponline.ro

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *