PSD-ul are un nou geniu feminin, pe arădeanca Ingrid Iordache, liderul tineretului arădean. Aceasta a fost ridiculizată de redactorii de la kmkz.ro, în urma unei declaraţii de presă.
Într-un text publicat astăzi, redactorii de la KMKZ spun despre Ingrid Iordache că „Olguța și Carmen Dan sunt pantaloni scurți pe lângă ea!“. Liderul tineretului arădean a fost numită de cei de la KMKZ „noul geniu al PSD“ și „noua stea a economiei naționale“. Redactorii de la KMKZ spun că „ce a zis Olguța e pantaloni scurți pe lângă ce a zis Ingrid Iordache de la TSD Arad, noua stea a economiei naționale, care, fiind și mai tânără și cu mintea mai vioaie, a gândit cu voce așa: „Inflația nu se poate produce în România, în momentul de față, întrucât au crescut și salariile, iar drept urmare, nu există riscul ca produsele să rămână pe raft”.
Concluzia celor de la KMKZ a fost că având asemenea politicieni, România va ajunge pe culmile progresului: „Vă dați seama ce înseamnă asta? Înseamnă că progresăm, ca țară. E o încântare să vezi că, în țara ta, mințile strălucite nu mai trebuie să treacă prin școala de secretariat de la Teleorman sau prin PRM School of Economics pentru a ajunge o voce, un talent.” Cu Ingrid Iordache, viitor de aur, ţara noastră are!
http://kmkz.ro/de-ras/ingrid-iordache-noul-geniu-al-psd-ului-olguta-si-carmen-dan-sunt-pantaloni-scurti-pe-langa-ea

Comments

comments

One thought on “„Noua EBA”, liderul tineretului PSD Arad, în KMKZ: „Ingrid Iordache, noul geniu al PSD-ului! Olguța și Carmen Dan sunt pantaloni scurți pe lângă ea!””

Leave a Reply