Liderul la zi al Ligii I, CFR Cluj, este pe cale să transfere încă trei jucători internaționali. Antrenorul echipei clujene, Dan Petrescu, dorește să își întărească lotul pentru a-și atinge obiectivul, acela de a câștiga Liga I și de a evolua în grupele Ligii Campionilor, potrivit SportinCluj.ro.

Potrivit unor surse din interiorul CFR Cluj, echipa clujeană se află în negocieri cu Adam Nemec, legitimat la Dinamo București, care evoluează și în echipa națională a Slovaciei. De asemenea, echipa clujeană dorește să își asigure și serviciile lui Gicu Grozav, care va pleca de la echipa Karabukspor, care nu l-a plătit. Gicu Grozav este și jucător al echipei naționale. Cel de-al treilea jucător dorit de Dan Petrescu este Alexandru Ioniță, legitimat la Astra Giurgiu, însă, deocamdată, negocierile sunt în impas din cauza prețului cerut de oficialii echipei din Giurgiu. Este vorba de 1,2 milioane de euro.

CFR Cluj l-a transferat deja pe George Țucudean de la Viitorul Constanța/ Atacantul echipei naționale este cel de-al doilea jucător din Liga I după numărul de goluri marcate. Echipa clujeană i-a mai transferat anterior pe Valentin Costache de la Dinamo București și pe Sebastian Mailat de la Steaua București.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *