Campania DIN GRIJĂ PENTRU TINE și-a deschis porțile și anul acesta la Cluj-Napoca și oferă GRATUIT consultații de bază și ecografii pentru mii de persoane.

Evenimentul se desfășoară în perioada 25-27 februarie, între orele 10:00-17:00, la BT Arena, unde zeci de medici specialiști și asistenți medicali voluntari își pun la dispoziția cetățenilor serviciile și aptitudinile, în cadrul unui spital mobil format din peste 40 de cabinete.

Înscrierile pot fi încă realizate online, pe site-ul https://dingrijapentrutine.ro/cluj/ sau prin apel la numărul de telefon 0376 50 60 70, la cabinetele care mai au locuri disponibile.

Participanții pot beneficia de ecografii – mamară, tiroidă, pelvină, prostată, ecografii cardiace + EKG, eco-Doppler arterial și venos, ecografie urologie – și consultații pe Departamentele Cardiologie, ORL, Stomatologie, Dermatologie și Medicină Internă.

De asemenea, se poate opta pentru consiliere psihologică, psihiatrică, judiciară, nutrițională sau spirituală.

În cadrul evenimentului are loc și o expoziție de sănătate destinată elevilor din clasele V-XII. Aceasta cuprinde opt standuri de prezentare – exerciții fizice, apă, aer etc. –și trei de instruire – Antidrog (DSP/Antidrog Cluj), Prim ajutor (UPU Cluj) și Igienă stomatologică.

Clasele de elevi se pot înscrie prin intermediul dirigintelui sau a unui profesor coordonator. Vizitarea expoziției este gratuită și se poate face doar în baza programării.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *