Elevii și profesorii de elită, din județul Cluj, au fost premiați pentru performanță, de către Consiliul Județean (CJ) Cluj la Gala Performanței Educației Clujene.

În cadrul acestui eveniment, organizat la Auditorium Maximum, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Cluj și care s-a bucurat și de prezența mitropolitului ÎPS Andrei Andreicuț, au fost premiați elevii și cadrele didactice din județ care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale în anul școlar 2022-2023.

Astfel, au fost acordate recompense financiare și diplome unui număr de 506 elevi care au obținut premii/locuri I, II, III, mențiuni și medalii la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale.

De asemenea, au fost oferite recompense băneşti şi diplome de excelenţă pentru 246 de profesori care au pregătit elevii merituoși.

“Susținem excelența în educație, fiind conștienți de efortul și munca depuse de către elevi și profesori în drumul lor spre reușită. Fără a-i uita pe dascălii lor, pot spune, cu certitudine, că avem tineri de valoare, modele demne de urmat, care au dat dovadă de perseverență și ambiție” susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Suma totală alocată de către Consiliul Județean Cluj, din bugetul propriu, pentru premierea tinerilor și a mentorilor este de 300.000 de lei.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *