Caravana SMURD „Fii pregătit” și Centrul Mobil pentru răspuns la Situații de Urgență vor sosi sâmbătă, 10 iunie, în Parcul „Poligon” din Florești, cu ocazia Festivalului Internațional de Film Transilvania. Astfel, cei curioși pot să își însușească noțiuni de prim ajutor în intervalul 10:00-18:00. Lecțiile vor fi ținute la Caravana SMURD de specialiștii Centrului de Formare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență al ISU Cluj, alături de voluntarii SMURD.

Centrul Mobil pentru Răspuns la Situații de Urgență este dotat cu tehnologii avansate ce permit simularea diverselor situații de urgență.

În plus, porțile tuturor subunităților ISU Cluj vor fi deschise marți, 13 iunie 2023, în intervalul orar 10:00-15:00. Copiii și toți cei curioși pot vedea tehnica de intervenție a pompierilor clujeni și vor lua parte la activități informativ-educative. Acestea urmăresc conștientizarea populației asupra pericolelor la care se poate expune în cazul nerespectării măsurilor și regulilor de comportare specifice tipurilor de situații de urgență.

Obiectivul de bază al acestei campanii îl reprezintă conștientizarea cetățenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor și regulilor de comportare specifice tipurilor de situații de urgență.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *