Spitalul Municipal din Gherla a pus în funcțiune noul Computer Tomograf achiziționat cu sprijinul financiar semnificativ al Consiliului Județean Cluj. Pentru această investiție, forul administrativ județean a alocat în anul precedent, din bugetul propriu al instituției, suma de 1.000.000 de lei.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, spune: „Scopul investițiilor noastre constante în domeniul sanitar este acela de a oferi clujenilor un acces rapid și facil la serviciile medicale de care au nevoie, cât mai aproape de casă. Vom continua să investim în sănătate pentru îmbunătățirea continuă a calității actului medical și diversificarea paletei de servicii oferite pacienților”.

La rândul său, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vákár István, este convins că noul echipament va crește calitatea asistenței medicale oferite de unitatea sanitară din Gherla.

Echipamentul ultraperformant este utilizat în cadrul Ambulatoriului Integrat al unității sanitare. Tomografia computerizată este o metodă de diagnostic nedureroasă și de înaltă precizie, care oferă într-un interval de timp redus imagini clare și detaliate ale structurilor examinate.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply