Schimbările din piața muncii apărute odată cu pandemia și lucrul de acasă sau în sistem hibrid din ultimul an și jumătate au crescut nevoia de investiții suplimentare într-un spațiu optim de lucru, dar și de locuit. Preocuparea pentru spații mai sigure pentru sănătate a făcut ca sistemele de climatizare și de purificare a aerului să ajungă în topul preferințelor de cumpărare ale românilor, datorită multiplelor avantaje pe care le oferă și în special pentru tehnologiile avansate, sustenabile, eficiente energetic și care influențează pozitiv calitatea aerului din interior.

Spre deosebire de alți ani, prețul nu mai este principalul factor în alegerea unui echipament de purificare a aerului. Clienții se uită acum după dispozitive compacte şi uşoare, cu design simplu de integrat în orice tip de amenajare interioară. În plus, aceștia se orientează către aparatele dotate cu tehnologii inovatoare pentru purificarea aerului. Graţie senzorilor speciali care detectează nivelul de poluanţi din aer, purificatoarele de aer se activează și se opresc automat în funcţie de necesitate, în timp ce programatoarele permit setarea purificării automate a aerului, spun reprezentanții firmei Daikin.

Pentru a asigura cea mai bună calitate a aerului interior, unitățile acestei firme sunt dotate cu filtre de purificare a aerului și au o eficienţă ridicată de dezodorizare – îndepărtează fumul de ţigară, descompunând în acelaşi timp şi alte mirosuri. TNoile purificatoare sunt dotate și cu filtru de aer HEPA care elimină 99,97% din particule fine de praf, poluare și alți alergeni și care are o durată de viață de 10 ani.

Mai mult, testele de laborator desfășurate în cadrul renumitului Institut Pasteur de Lille confirmă că purificatoarele de aer ale companiei menționate elimină peste 99,98% din coronavirusul uman HCoV-229E în 2,5 min, care face parte din aceeași familie ca SARS-CoV-2, coronavirusul din spatele pandemiei de COVID-19. De asemenea, aparatele au fost evaluate cu o eficiență de 99,93% și împotriva virusului H1N1 în 2,5 min, fiind astfel foarte performante și în combaterea gripei.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *