KPMG Legal România, o firmă membră a KPMG Global Legal Services (GLS) Network, și Fernbach&Partners, casă de avocatură dedicată dreptului tehnologiei, canalelor media digitale, IP și protecției datelor, au decis să își unească resursele printr-o mutare strategică de creare a unui lider in Dreptul tehnologiei în România. Practic, KPMG a preluat casa de avocatură.

„Ca parte a strategiei noastre de extindere globală, căutăm în mod constant cei mai talentați și promițători avocați, care au dovedit excelență profesională, implicare în dezvoltarea firmei și aptitudini manageriale. În mai puțin de un an de când a înființat propria casă de avocatură, Cristiana a desfășurat o activitate impresionantă și a reușit să creeze o afacere cu renume internațional în cea mai dinamică și mai puțin exploatată arie a profesiei noastre”, a spus Laura Toncescu (foto), partener KPMG și șefă a KPMG Legal. 

30% din business-ul nostru implică antreprenori entuziaști care vizează alte jurisdicții europene. Alăturarea la rețeaua globală KPMG Legal este un pas firesc în dezvoltarea noastră. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu această echipă tânără, dinamică și entuziastă de avocați, pentru a poziționa practica Dreptului tehnologiei la cel mai înalt nivel din regiune”, a spus Cristiana Fernbach.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *