Evgeni Plushenko, cel mai cunoscut patinator la momentul actual, multiplu campion mondial, va sosi în Cluj-Napoca, pe 7 decembrie, în cadrul evenimentului Kings On Ice. Are la activ cincizeci de premii printre care trei medalii olimpice de aur (2002, 2006, 2010). Este de patru ori câștigător al Competiției Grand Prix, de cinci ori campion european, de șapte ori câștigătorul Campionatului Național de Patinaj din Rusia și primul patinator care a efectuat săritura cu cvadruplu toe loop – triplu toe loop – dublu loop.

Kings On Ice revine în Cluj-Napoca, în 7 decembrie la Sala Polivalentă (BT Arena). Cei 20 de artiști cu peste 70 de medalii la competiții mondiale și europene, împreună cu celebrul patinator Evgeni Plushenko și renumitul violonist Edvin Marton promit publicului un show de neuitat, emoționant.

Cei interesați pot cumpăra bilete pentru Kings On Ice online de pe http://spotlights.ro/koi/ sau de la Casa De Cultură a Studenților.

Alături de Evgeni Plushenko, invitații speciali ai evenimentului de la Cluj sunt renumiți reprezentanți ai patinajului artistic: Adelina Sotnikova, Alexander Viktorovich Smirnov și Yuko Kawaguti, Ivan Righini, Dmitri Soloviev, Elena Ilinyk.

Kings On Ice va oferi acrobații spectaculoase care îți vor taia respirația, acompaniate de sunetele celebrului Stradivarius al lui Edvin Marton. „Prințul Viorii” promite un show de neuitat, o retrospectivă emoționantă a pieselor care au cucerit milioane de ascultători din toate colțurile lumii.

Eveniment  organizat de Spotlights – Events Creator.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *