Peste 200.000 de spectatori sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână la Untold. Pe cele 10 scene amenajate în zona Parcului Central vor urca artiști care abordează stiluri diferite, de la DJ-i celebri la muzicieni precum Robbie Williams, care va fi vedeta serii de duminică. Tinerii care participă la Untold vin cam de pe toate continentele.

Zona Parcului Central din Cluj s-a transformat într-un tărâm al nopții și al magiei. Cu ajutorul unor decoruri impresionante, al focurilor aprinse de organizatori și al unor instalații de lumini, a fost creată o lume a mitologiei în care sunt expuse ouă de dragon, făpturi imaginare și personaje de legendă. Tinerii vin la Untold deopotrivă pentru spectacolul de lumini și pentru muzică.

Acest sfârșit de săptămână se va transforma pentru mulți dintre spectatori într-o petrecere continuă, întreruptă de doar câteva ore de somn.

Spectatorii vin la Untold din toate colțurile lumii. Unii au adus drapelele țărilor din care vin, astfel că pe alei au putut fi văzute steaguri românești, franceze, americane, germane, australiene, braziliene, sud-africane, precum și din multe alte țări.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *