Foto: FB

Un arădean care îşi face cumpărăturile la supermarketul Kaufland din cartierul arădean Vlaicu a văzut un şobolan printre cutiile cu produse lactate. Pentru ca toţi arădenii să afle cum trăiesc şobolanii în Kaufland, bărbatul a filmat totul şi a postat filmul pe contul său de Facebook. În doar câteva ora, acesta a fost vizualizat de mii de arădeni, majoritatea clienţi ai respectivului supermarket.
Foto şi video Facebook
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=8Dvk4lWIqDQ]

Kaufland România răspunde în cazul şobolanului din Vlaicu

Compania Kaufland România a emis cu promptitudine un drept la replică. Iată punctul de vedere al companiei: „Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera santajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun”.

Aşteptăm cu interes finalizarea acestui demers şi mai ales, dorim să ştim cine este cel vinovat pentru plimbarea simpaticului rozător printre produsele alimentare expuse spre vânzare în magazinul din Arad. Reamintim faptul că noi am prezentat doar un caz prezentat de un arădean pe cea mai importantă reţea de socializare, Facebook, postare publică, lăsând orice comentarii sau explicaţii în seama organelor abilitate. Între timp, şi alţi arădeni au postat imagini şi filmuleţe cu un şobolan printre produsele lactate de la Kaufland din cartierul Vlaicu din Arad.
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=HR8g3_H6KA0]

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *